15 juni 2008
Zondag 15 juni 2008, een paar foto's. Ik kon zo de bouwplaats op, hek stond open. Ik had mijn camera bij me, en ik heb alleen maar wat foto's van mijn apartement gemaakt. De voorbereidingen voor de vloer zijn gemaakt. Ook nog een foto van Wester IJdock.

15 juni 2008:

Het metalen raamwerk voor de aanhechting van de vloerverwarmingleidingen is door het hele apartement aangebracht. Ook de onderliggende plastic afsluiting.

15 juni 2008:

Leidingen in aanleg voor badkamer en berghok(wasmachine en droger). De drie opgaande pijpjes links komen aan deze kant in een extra aangelegde lage muur, waarin de mengkraan komt voor de douche die aan de andere kant van de badkamer in de muur komt (de middelste leiding loopt met een boog daarheen). Hier komt ook een muur (van de slaapkamer). De afvoer is er ook al. De andere twee opgaande pijpjes met afvoer zijn voor de wastafel van de badkamer.

15 juni 2008:

Deel woonkamer en 2e slaapkamer. Ter hoogte van de opstaande pijpjes komt een muur. Daarachter dus de 2e slaapkamer. Ervoor de open keuken. De pijpjes zijn daarvoor bedoeld. Water, gas, afvoer. Electriciteit wordt later aangelegd.

15 juni 2008:

Toilet en meterkast. Op de plaats van de verticale pijp komt een muur. Links daarvan komt dan de toiletruimte. En rechts de meterkast. Links kun je ook de aansluitingen voor het fonteintje in het toilet al zien.

15 juni 2008:

Er is al een hele lange damwand geslagen in het IJ. Deze foto is genomen vanuit mijn toekomstige woonkamer. Ik kan straks de bouw van het Wester IJdock prima volgen!

15 juni 2008:

Ter illustratie: de ligging van het Wester IJdock ten opzichte van mijn apartement (rode bolletje). Ruim zicht op het IJ en veel afleiding op het Wester IJdock!

15 juni 2008:

Render van het in aanbouw zijnde WESTER IJDOCK.

15 juni 2008:

Render van het in aanbouw zijnde hotel op het WESTER IJDOCK.
naar de volgende maand
REAGEREN? hanskramers131@gmail.com

---- TERUG NAAR HET MENU BOUW ----